Microformacions «Medi Rural i Resposta als Reptes Econòmics Globals»

La Xarxa Nova Ruralitat per la mobilització del coneixement en col·laboració amb l’Ajuntament de Benlloc i el projecte ERESS (finançat per Labora des del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació Plana Alta Nord) presenta el segon bloc de microcursos en línia per donar resposta a les demandes dels agents socioculturals de les comarques de Castelló que treballen al territori rural i a altres persones interessades.

La microformació “Medi Rural i Resposta als Reptes Econòmics Globals» començarà el dia 23 de juny de 9:00 h a 10:00 h i continuarà tots els dimarts de 9:00 h a 10:00 h fins a completar les 10 h totals de durada. Aquesta, estarà impartida per formadors del centre ERESS de Benlloc: Verónica Martínez, Salvador Pérez, Ismael Ábel, Joan Arjona i Raúl Contreras.

El contingut de la microformació serà el següent:

Medi Rural i Resposta als Reptes Econòmics Globals

  1. Finançament alternatiu per a projectes socials i ambientals
  2. Respostes locals a la crisi ecològica
  3. Compra pública responsable
  4. Desing thinking
  5. Gestió de conflictes

La matrícula al curs ja es pot realitzar a través del següent URL (https://e-ujier.uji.es/pls/www/!uji_formacion.inscripcion?p_ic=C90B432EEEDAEAF53BC3E8885E5DA0F5) i està oberta a qualsevol persona interessada.

Aquesta microformació estarà financiada per l’Ajuntament de Benlloc i la Universitat Jaume I, i dirigida per Xavier Ginés Sáncez (de SASC – UJI) i per Raúl Contreras Comeche (del Centre ERESS – Ajuntament de Benlloc).

ES