març 9, 2020

Entra en ERESS

L'empresa social és aquella l'activitat de la qual es genera des de la demanda de solucions a problemes socials i/o ambientals. Solucions que es construeixen des d'un enfocament que s'enfronta a l'origen del problema, a la seua causa i el fa generant models de negoci que generen els recursos necessaris per a la seua autonomia financera.

ERES PERSONA EMPRENEDORA

Sents la necessitat de muntar una empresa pròpia, on pugues aplicar la teua experiència i coneixement, aportant alguna cosa a la societat, creant ocupació i afrontant un nou repte.

CREUS EN EL MEDI RURAL

Estàs convençut/da que el medi rural aporta valors únics, que t'enriqueixen com a persona i són terreny fèrtil per a empreses innovadores.

ERESS T'ACOMPANYA PER UN CAMÍ SEGUR.

En ERESS trobaràs el coneixement, suport, oportunitats i l'entorn necessari per a convertir una idea en una empresa viable, social i ambientalment responsable.

PER A CREAR UNA EMPRESA VIABLE

Si eres major d'edat, tens la decisió d'emprendre en el medi rural, i et dediques en exclusiva durant el període de creació, eixiràs de ERESS amb una empresa amb futur.

El cicle de disseny de la teua empresa dura tres mesos i recorre cinc fases

Les persones que participen en els cicles generadors d'empreses socials en el món rural, viuran 3 intensos mesos en què, addicionalment a una immersió en el món rural, descobriran col·lectivament i amb la mentorización de persones expertes en la matèria el coneixement i les tècniques necessàries per a dissenyar la seua empresa social.

Les solucions de manutenció i allotjament, tant en els períodes d'estada a Benlloc com en els d'itinerància per l'Estat espanyol, estan cobertes.

Fase 1

Aterrem a Benlloc. Ens coneixem i aprenem els conceptes base i les metodologies de treball

Fase 2

Viatgem. Ens anem a conéixer experiències d'éxit i de llarg recorregut per diferents comunitats.

Fase 3

Tornem a Benlloc per a assentar tot el vist i aprés, aplicant-ho al nostre projecte. Mentories i sessions amb experts.

Fase 4

Treball sobre el terreny i online. Cadascun torna al seu territori i avança amb la plataforma educativa Bridge for Billions.

Fase 5

Tornem a Benlloc per a compartir, avaluar, tancar i veure les línies de seguiment.


L'espai de treball de ERESS està en l'antic escorxador de Benlloc


INFORMA'T · INSCRIU-TE

ERESS en À Punt Noticies
VAL